GoldenApple 2009.10.15. 15:01

Télikabát

Beköszöntött az hó/fagy/jég, ás rá kellett jöjjek, hogy a 3 fok az bizony nem piskóta idén sem. Ha hozzávesszük, hogy egyedül a kacsatoll paplan ér most körbe, akkor joggal kezdek pénikolni, ugye?

Paplanban ugyanis mégsem járhatok így télvíz idején.

Nosza-rajta elkezdtem bújni a netet kismama kabát, kismamakabát, maternity coat, maternitycoat stb... (legalább 150-féle kombinációt kiprbáltam az általam ismert összes nyelven), és meg kell állapítsam, hogy lehet, hogy marad a kacsatoll paplan...

A felhozatal siralmas.

  1. Kezdjük mindjárt a kedvencemmel: a pelerin. Azt hinnéd, hogy megvan a tuti megoldás, és ez így is van: olyan +10 fokig. Ha hidegebb van, akkir ismét felmerül az "oké, de mit vegyek alá?" kérdés, és ebben az esetben ugyanott vagy, ahol voltál (azaz fázol), csak úgy érzed magad, mintha valami haslufi-hormonnal kezelteknek rendezett erdei iskola számháborúján vennél részt. Különösen, ha a barna szín mellett döntesz (mer' az nem olyan komor mint a fekete és mer' a barna mindenhez jó), szóval úgy lehet benne vonulni a körúton, mint valami kurva nagy erdei gomba/sátor. Feketében egyenesen gyászos. Színesben szőnyeg.
  2. A ravasznak tartott megoldás: pufikabát, csak nagyobb máretben. Itt két részre osztanám a versenyzőket: az egyik a pufikabát, ami alul gumis, hogy ne fújjon be a cúg. Ez ALAPBÓL röhej, ugyanis így is-úgy is gömb alakú a felsőtest egy bizonyos idő után, és ha ezt még alul gumival is hangsúlyozzuk, akkor már csak a jászolt és Máriát kellene a hátamra festeni, a hajamba megetne a betlehemi csillag és úgy néznék ki, mint egy kurva nagy gömbdísz. A másik, ami nem gumis alul, ott befúj a cúg, és gyakorlatilag olyan hatást lehet benne elérni, mintha egy nagy tojásra melegentartó paplant húztak volna. Ráadásul ami hasban jó, az vállban óriási, és 30 centivel hosszabb a karja, mint kellene.
  3. A harmadik változatot én nemes egyszerűséggel fúrdőköpenynek hívom: gyakorlatilag az is. Csak gyapjúból. A leírása mindenhol a következő: övvel szabályozható a bőség. Úhúm, végülis igaz. Ez sem álmaim netovábbja, de sajnos FÁZIK A HASAM, úgyhogy nem marad más...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr81452001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása