A mondat így hangzott: Ági, akkor jövő szerdán csomaggal együtt fél 8-kor itt találkozunk.

Nos, nem mondom, hogy nem jött rám a szapora f.sás a hír hallatán.

Iszonyatos pánikba estem. Merthogy nincs még fertőtlenítős kendő, meg csomagolt zsepi, egyszer használatos bugyi (ez külön posztot érdemel...), és még annyi de annyi dolog van, és holnap jön a védőnő (ha most is lemondja, örihari), és el kell menni a H1N1 igazolásért is, meg el kéne adni a pelenkavödröt, bejelentkezni pedikűrre, megkeresni a lábamat a szőr alatt, mégegyszer lepucolni mindent, összekészíteni a papírokat, kimosni, feltörölni, renezni, áthúzni, megvenni, bekészíteni...

Szinte levegőt se kapok. Reggel óta takarítanom kellene, és jobbára csak hülyén ülök, és vigyorgok. Jó, bepakoltam a mosogatógépbe, elindítottam 2 mosást, ki is teregetem mindjárt a második adagot is. Aztán porszívózás, szőnyegsikálás (ez lett az új hobbim). Szombaton dolgozom utoljára, utána szerdáig már semmi: várakozó állásponton leszek.

Barnus 2700g most, jövő héten már 3000g körül lesz, hosszúcombú, gyönyörű. És még mindig jobban szeret fejjel fölfelé ücsörögni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr601729150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akikaztmondjákni 2010.02.05. 11:53:47

Pelenkavödör?
Ez az a szagtalanítós kuka?
Na, olyan kellene a bnömnek.
Áprilisban szül.
süti beállítások módosítása