azt kivonják a forgalomból. Igen. Bizony. És ami helyette van, de most bkomolyan, nézd már meg ezt a pelenkát, ááá, már az az aranyos csík sinncs rajta, pedig milyen édes volt, volt kismackós, meg kismacskás, meg elefántos.

Na mindegy, biztos csak így tudják az árat tartani: a luxus dekorációs elemeket levették róla.

Baaaasszus, és nem is a hason kell összekapcsolni, wazze, forgassam a gyereket, hogy a hátán összekapcsolhassam? Jééézusom, ez miért jó? És vettem belőle egy 90 darabos csomagot. Na szép. 

Nem passzol, nem jó, áááááááááá, folyik kis a pisi, sehogysejó.

Medvi, hallod? Sehogysejó. Háromszor kellett átpelenkáznom, mert átpisilte. Szar ez a pelenka, nincs mese, mindent megszüntetnek, ami jó.

 

És ekkor az én drága férjem rávilágított, hogy nincs itt semmi baj, csak meg kell fordítani a pelenkát. És akkor egyből a hasán lehet kapcsolni. És megkerültek a díszcsíkon tanyázó kisállatok is...

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr721980890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemmodell 2010.05.07. 20:46:21

Muhahahahhhhhaaaaaaa :D

panda_m 2010.05.09. 13:05:40

jájjjj, na ezen akkorát röhögtem, hogy emböröm is elolvasta mitől lett beteg azasszony. viccos volt látni olvasás közben a fejét. szóval Ági köszi! 2x :D :D
süti beállítások módosítása