GoldenApple 2009.11.02. 10:09

No azért

az előzetes várakozással ellentétben neeeeeeeeeeem olyan könnyű ám ez a babakocsi-kérdés. Tegnap az egész estét babakocsikkal töltöttem. Semmi. Nulla. Vagy k.rva nehéz, és a szemgolyód is kiesik, mire megemeled, vagy ráfújsz egyet és felborul. Persze-persze 170 ezerért már láttam szépet, de ha belegondolok,hogy a kispilskik 40-ért cserélnek gazdát...

Amelyik használt, ahhoz nem adnak babahordót, nem tudni mi kell hozzá, adapterológiából (milyen vázra - milyen hordozót - milyen adapterrel lehet csatlakoztatni) ha lenne okj-s képzés, ÉN TARTANÁM...

Úgyhogy hosszas tépelődés után az alábbi megoldás született:

 

1. Elkötünk egy bevásárlókocsit a Lidl elől, és rakunk bele matracot. teljesen többfunkciós, merthogy a kosárban fekhet, a kis előrehajtható ülőrészben meg ülhet majd a baba, természetesen szigoróan 6 hónapos korától. 

2. Elmegyünk a praktikerbe, és veszünk egy áruszállító békát. Magasított raklappal.

3. Talicska.

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr581492541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MyLife79 2009.11.02. 20:13:10

:D :D :D

Jaj elképzeltem mind3 variációt, ahogy tologatod a körúton :D :D :D
Kész vagyok :D :D

pancsolos 2009.11.03. 08:02:18

Én a talicskára szavazok...

Mozart06 2009.11.03. 08:07:00

He, he! Én a Lidl-s kosárra, hiszen kék-sárga mondhatni a logójuk és Barnabáshoz jobban megy a kék szín. Ja kérem, hogy a kedves mamának hogyan fog állni az itt másodrendű kérdés!:)

choo 2009.11.03. 12:44:58

peg perego 3 az egyben. esernyőre csukható váz, könnyű,jól elfér a csomagtartóban, van babahordozó(=autósülés), mélykocsi(mózeskosár, mittoménminekhívják), és a sportkocsiverzió. A mi lányunk picike volt, 7 hónapos koráig fért a hátonfekvősbe, mondjuk ülni még nem ült egyedül, most a sportkocsit használjuk, és a hordozóba még mindig belefér. Nagyon praktikus, de nehéz terepre nem vinném, kifejezetten városi kocsi, mindenféle szuper extrákkal. hasonlót tud a JANE márka is, barátnőm nagoyn dicsérte. Tudom még ajánlani az ebayt, sokkal olcsóbban vannak használt és új kocsik is, ha külön veszed a tartozékokat, úgy is olcsóbb. mi is hónapokat agyaltunk a dolgon.

choo 2009.11.07. 10:45:20

pliko P3, a 2009-es model, de a régebbiek is ezt tudják, érdemes az ebayen utánanézni azoknak is. a szomszédasszonyéké 5 éves, már a második gyerkőcöt szolgálja ki, és ő eléggé ...hm.. energikusan használja a járgányt :), szóval jól bírják a gyűrődést. A háromkerekű (nagyobb kerekkekkel rendelkező) kocsikat nem ajánlom, ha sokat jártok tömegközlekedve és/vagy autóval, mert a csomagtartóban az összes helyet elfoglalja, ha nem kombitok van. A minénk azért jó, mert esernyősen csukódik. viszont nem vihetem erdei útra, de ez nem is baj.

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.11.08. 13:15:16

@choo: Én is beleszerettem az esernyősbe, sportkocsim van olyan, Chicco. Az előző mélykocsi batár volt, és nehéz cipelnem 2. emeletre. Most jön második babó, szóval nem mindegy, milyen. Az esernyősben azt szerettem, hogy egyszerre tudtam felvinni a gyerekkel. Mindenképp utánajárok, köszi a tippet! Szerintem sokkal többet számítanak ezek a tippek, mint a gyári leírások! :)

choo 2009.11.09. 12:46:19

a miénket azért szeretem, mert a mélykocsi részét mózeskosárként le tudtam venni, és a vázat összehajtva külön tudtam vinni, amíg elbírtam a manót a szerkezettel együtt, de mondom, a mi lányunk picinkó volt, most már a hordozóval együtt 15 kiló, igaz, még belefér.mármint a gyerek a hordozóba.
süti beállítások módosítása