Elpusztított narancslé: 58235489ö6,85 hektoliter

Ordas ballépés:

háttööö... nem is tudom, hogy  a nutella-rántott gombafej vagy a vecsési káposzta-ketchup-epres joghurt kombo nyerjen, de...

Tévhitek:

  • végig csitti-fitti kismama maradok, és le tudom gyantázni/borotválni a lábam (nem, nem tudom, nem tudok annyira előrehajolni)
  • a lábkörmeim végig tökéletesen lesznek lakkozva (wazze, az még lejjebb van, mint a lábam)
  • kedves leszek mindenkivel, mert várandós vagyok (muhahahahaha)
  • figyelmesek lesznek velem az emberek a BKV-n/orvosnál/boltban (dupla muhahahahahahaha)
  • őrákig fogjuk összebújva tervezgetni a férjemmel a gyermekkacagással teli szép, új jövőt (jóvammá, minden rendben lesz, na - ez a maximum)
  • lehet normális (nem kisvakondokos, nem alternatív és nem is high-fashion/testre feszülős) terhesruhát kapni. Nem lehet.

Plusz kilók: 2,5.

Ami a legjobban hiányzik: a mojito, a szusi, és az, hogy az "oldalára forduló döcögő koca" effekt nélkül fel tudjak kelni az ágyból. Illetve mostantól a társasági életem gyakorlatilag nulla lesz: télen nincsenek kiülős helyek, bent pedig füst van. Ahol meg nincs füst, az meg túl bio nekem.

Ami nem hiányzik: a menstruációs görcs és a másnaposság.

 

Barnabás jól van, gyönyörű és minden a legnagyobb rendben van vele.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr761449474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása