GoldenApple 2010.01.07. 16:55

Ő bizony

nem siet. Neki így, keresztben kényelmes, és holmi beilleszkedés, megfordulás, ősi szokások NEM akadályozhatják a fiamat, hogy kényelmesen ráfeküdjön a méhlepényre. 

Bizony, Barnus, a makacs kisgolyó harántfekvéses, úgyhogy most a következő dolgok játszanak:


Mindenféle természetfeletti erőket, okkult tudományokat, dobbal pörgő sámánokat is bevetve megfordítjuk Barnabást (masszírozom, beszélek hozzá, fejen állok, hintázok, négykézláb állok, bevilágítok a lukon át zseblámpával, hogy a fény felé forduljon, stb.) 
A 35. héten újabb vizsgálat, ahol kiderül, hogy megfordult a kis piszok (vagy nem.) A 37. héten, ha már ready to go állapotban van (elérte a 3 kg körüli súlyt) befektetnek a kórházba egy éjszakára, és némi pénzért megfordítják a gyereket, aki vagy úgy marad aztán, vagy nem, de az is lehet, hogy a nagy mozgatás örömére elindul kifele. Mondanom se kell, ez a fordítgatás nem egészen fájdalommentes a mamának, de hát meg kell értsem, hogy neki most így a kényelmes.


Ha nem ezt választjuk, akkor a 37. héten lebeszéljük a szimpatikus, káromkodós dokibácsival a császárt, aki majd ha megindult a szülés, jól világra segíti az én kis magzatomat. Én pedig hős leszek, mert császárral nehezebb szülni.

 

Egy bibi van: nem akarok hős lenni. 

 

Egyébiránt cürepmanó jól van, 1800g, pont ahogy kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr281654484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VKI · http://raknelkul.blog.hu 2010.01.08. 07:33:04

Írtam már, hogy Lelki köldökzsinór! Szépen meg kell vele beszélni, hogy most még maradhat így egy picit, de aztán mindkettőtöknek jobb, ha megfordul, és láss csodát, szépen meg fog fordulni, rábeszélés kérdése az egész. :D

choo 2010.01.12. 19:47:44

Ugyanilyen problémára nekem a dokim a csípőkörzést és a lépcsőzést ajánlotta (mellesleg hülyére röhögtem magam, amikor a hatvan körül járó doki demonstrálta nekem a csípőkörzés kivitelezését...)végülis bevált. Azon sem kell ijedezni, ha a fejecske még nincs a megfelelő mélységben, 4 nappal szülés előtt a dokim állította, hogy ebből még sokáig nem lesz semmi: a gyerek túl fent van. Hja...
süti beállítások módosítása