GoldenApple 2010.04.30. 11:32

A bulihuligán

 Változatlanul jövünk-megyünk a gyerekkel, ő meg nagyon élvezi. Éppen ezért a legaktuálisabb kérdés a milyen-naptejet-vegyek dolog: nagyon sokan a "gyógyszertárit veszek, az biztos szupertuti" csapdába esnek. No, majd ma jól megnézem magamnak a kínálatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr541963980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panda_m 2010.05.01. 21:10:20

Mi anno Bioderma mineralt vettünk, mert egy éves korig elvileg az a jó, ha csak fizikai szűrős fényvédelem van a babán, mert vékony a bőrük. őszintén én alig vártam, hogy kémiait is kenhessek rá, mert a mineral állaga, kenhetősége hát hogyis írjam úrinő módban? egyszerűen blöeeee. fehér nehezen kenhető, és nehezen lemosható cuccos, de működik. majd egy postot légyszíves a kiválasztottról fényvédőről és miértjéről. /Gyömbikére egy éves korától a Bioderma P. Kidet kenjük asszem a ppd 36-os, de most a LRP is ppd-t emelt/
ui: Barnabás még mindig cukibogyó :)
süti beállítások módosítása