2010.10.05. 08:12
Természetesen
én is, mint minden gyerek szívből utáltam a spenótot. Aztán a közel 30 24 év alatt nagyon megszerettem, és ma már elég sokszor esszük. Kecskesajtkrémes-spenótos tagliatelle vagy spenótos-parmezános gnocchi, fetás-spenótos kosárka vagy csak simán bébispenót, mint köret - mindegy. Egy a lényeg: hogy jó fokhagymás legyen.
Barnusnak a kép szerint nem kell várnia még 30 24 évet, nagyon úgy tűnik, hogy a spenót-pici fokhagyma-sárgarépa-rizs bejött neki.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.