GoldenApple 2010.11.02. 09:31

Apa segít

Mindjárt hozom azt az uborkát - mondtam Medvinek aztán kimentem a konyhába, hogy intézkedjek uborka, tejföl és teaügyben, de ekkor

- Jaj, Barnus, ne, ismétlem NE vedd a lapátot a szádba. Drazsé, hagyd a Barnabást, nem ad egy harapást a lapátból és MINDKETTEN gyertek el a kukától.

Ne piszáljátok a konnektort. Barnus, hagyd a ruhaszáríítót, mert rádborul, mondtam, hogy rád fog borulni, ugye mondtam? Ne, te ne, te neeeeeeeeeeeee húzd a kutya fülét, a kutyafáját. Ügyesen arra játssz egy picit, amíg eszünk apáddal. Mondom arra. Nem, az arra nem arra van, erre az erre van meg a nyikorgó ajtó, a pezsgősüveg, az asztal sarka meg a... vedd ki a tollat a szádból, egyáltalán hol kaparintottad meg??

Jól van.

Nem. Nemnem. Nemnemnem. Nem szabad. Fúj, de nem szabad a szemetesnél kotorászni. Gyere ide ki. Az pedig a bejárati ajtó előtti szőnyeg, ott vesszük le a lábunkat, akarom mondani a cipőnket, de most már nagyon mérges Édesanya, ne feszítsd tovább a húrt, Bernus. Medvi te meg segíts már!!

- Igen, Barnus az nagyon koszos, mert ott vesszük le a cipőnket, és aki a lábát is ott veszi le, azt meg nem csúfoljuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr302415339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakee 2010.11.02. 21:23:08

:-)
Izgalmas pár perc lehetett :-)

bAd 2010.11.04. 20:13:46

... Apa nem segített... Apa röhögött... (gondolom) :D
süti beállítások módosítása