na jó, olyan kabátszerűt. Kaptam az én drága férjemtől egy hosszú, kötött, vastag kismama-kardigánt (szarabbul hangzik, mint ahogy kinéz), meg egy kisbundát. Műszőrme, nagyon meleg, nagyon helyes, nagyon szipiszupi... csak úgy nézek ki benne, mint egy medve.

No sebaj, végülis annyi idióta állat szaladgál Budapesten, hogy egy barna anyamedve fel sem fog tűnni senkinek. Jókor jut eszembe, de most, ma, mindenáron epret vagy málnát kell ennem. Inkább málnát. Frissen. Muhahahahahahaaaaaaaaaaaa... tényleg beütött a mackóDNS.

Jah, és ma vagyunk 20+5!

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr241460107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brüsszeli csipke 2009.10.20. 21:12:13

Használj hozzá hosszú, széles gyapjúsálat (olyan vastag fonalból való a legjobb), amit ha egyszer megtekersz a nyakadon, még akkor is leér a hasadra bőven. Ha már nem ér össze a kabát, akkor is jól jön majd

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.10.21. 19:43:14

Amúgy melyik kórház lesz a választott?
süti beállítások módosítása