GoldenApple 2009.10.22. 09:45

Tiszta víz

vagyok. Ez nem jó hír egyáltalán (nem vizespóló és nem is wellness-medence), hanem csúnya, gonosz, krumplibogár pangó víz (PV). 

A kurvaannyát. PV miatt ma nem ehetek egyáltalán, hanem vízhajtó teát meg narancslevet kell innom, vizet, sima teát - egy dolog a lényeg: át kell mosni a vesémet, mert a múlt héten volt ott valami gyulladás, úgyhogy...

Le kell vonjam a következtetéseket.

  1. A vizet vízzel lehet kihajtani. Furi, de így van: a vesét kell jobb működésre késztetni.
  2. Ha gyulladásra utaló jeleket (150-szeres mennyiségű bacit, vörösvérsejtet, mittudoménmit) találnak a pisiben, az gáz.
  3. A Kiskunfélegyházi Csemege Torma üvege kurvára nem jó pisiszállításra. Könnyen előfordulhat, hogy rosszul csavarja rá az ember a tetőt, és ennek az a vége, hogy undorodó fejjel dobja ki a táskáját a villamosmegállóban. Persze ez a sztori nem velem történt meg. Egy ismerősöm ismerőse mesélte, afféle városi legenda.
  4. Huszonnyolc évesen az ember lehet már annyira rutionos/érett/felnőtt, hogy ne 5 hektoliternyi vizeletet vigyen a vizsgálatra, hanem fél decit. És akkor még ha ki is borul, nem jön ki a zacsiból. Ugyanis a teremtés gondos lánya úgy bugyolálja be a reggeli sárga aranyat, mint anno a volánbuszon utazó nénik az Olympos citromleves a teát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr781467096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brüsszeli csipke 2009.10.22. 21:35:29

kérdezd meg a dokit, hogy ihatsz-e csalánteát vagy bodzateát? mindkettő enyhén vizelethajtó, és a babának sem lesz alapesetben baja tőle

páva vagyok hagyjatok repülni 2009.10.26. 17:30:04

Minden terhességben van vmi para, ne izgulj.
süti beállítások módosítása