császárkörte, császármetszés.

Barnust nem fordíttattuk meg.

Így most pakolunk (takarítunk, rendezkedünk), vásárolunk (zuhanyzós papucsot, haaaatttalmas bugyikat és meleg zoknit) és várunk. 

A férjem császármetszéssel kapcsolatos legfontosabb kérdése az volt, hogyha leborotváljuk a kutyát, akkor esetleg bejöhetne ő is, hisz Drazsé is a törzs teljes jogú tagja, és hát ott lenne a helye, meg minden...

Egyébként már semmi dolgom. Medvi isteni zúzapörit főzött, igazi pergős rizs van hozzá. Csak eszem-alszom, mást már nem nagyon tudok (na jó, tegnap elmentünk csempét nézni, de a lakásnak is alakulnia kell, ugyebár), holnap meg megyek laborra, kellenek a császárhoz az adatok.

Izgulok, nagyon várom, hogy végre jól megnézzem magamnak Barnust. Beszarás, hogy lehet valakit szeretni úgy, hogy nem is ismered... Ez már anno a Bros, a New Kids on the Block és Brad Pitt kapcsán is felmerült bennem, de azért ez most -értelemszerűen- egészen más tészta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almafa.blog.hu/api/trackback/id/tr441749162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása